TUTUSTU PALVELUIHIMME

Löydä oma hoitomuotosi ja tutustu palveluihimme. Palvelut onnistuvat myös kotikäynteinä

FYSIOTERAPIA

Fysioterapia on toimintakyvyn ja liikkumisen kokonaisvaltaista edistämistä ja ylläpitoa. Fysioterapialla vaikutetaan toimintakyvyn häiriöiden korjaamiseen ja pystytään vaikuttamaan ennaltaehkäisevästi. Yksilön omalla aktiivisuudella on tärkeä rooli fysioterapiassa.

Ohjaus ja neuvonta, fysikaaliset hoidot, teippaukset ja manuaalinen käsittely ovat keskeisimpiä fysioterapiakeinoja.

FYSIOTERAPIAAN TULEVILLE:

Täytä perustietolomake tullessasi vastaanotolle.
Maksutapoina käyvät, käteinen, pankki- ja luottokortit sekä liikuntapalveluissa Smartum-liikuntasetelit. Mikäli maksajataho on joku muu kuin asiakas itse, tarvitsemme maksusitoumuksen laskutusta varten. Kela korvaa osan lääkärin lähetteellä tulevan asiakkaan hoidosta. Kelan korvaus vähennetään laskusta heti.
Varatun ajan voi muuttaa tai peruuttaa viimeistään 24h ennen varattua aikaa, muutoin veloitamme peruutuksista täyden hinnan.

VARAA AIKA

HIERONTA

Hieronnalla pyritään vähentämään lihaskipua ja -kireyttä sekä parantamaan pehmytkudosvaurioita. Hieronnan tarkoituksena on edistää palautumista sekä rentouttaa ja luoda yleistä hyvän olon tunnetta.

VARAA AIKA

TEIPPAUS

Teippaus on fysioterapian apukeino, jolla pyritään parantamaan asentoa, tasapainoittamaan niveliä ja keventämään sekä ahjaamaan nivelten ja lihasten kuormitusta. Teippauksen vaikutus saadaan hoitotilanteessa yleensä välittömästi.

VARAA AIKA

LIIKUNTAPALVELUT

Ohjattuja liikuntaryhmiä 5-10 henkilön pienryhmissä. Toiminnan tavoitteena on edistää liikunnan harrastamista sekä tarjota terveyttä edistävää ja ylläpitävää liikuntaa eri ikäryhmille. Tärkeimpänä kohderyhmänä ikääntyvät. Ikääntyneiden liikunnalla ehkäistään kaatumisia ja erilaisia sairauksia. Harjoituksissa pureudutaan ikääntymisen tuomiin ongelmiin. Harjoitukset on suunniteltu lihasvoiman, tasapainon ja notkeuden ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi kestävyyskuntoa unohtamatta.

VARAA AIKA

FYSIOTERAPIA
TEPPO HEIKKILÄ

Y: 2771063-5

Puhelin

050 466 4175

Osoite

Keskustie 13, 72300 VESANTO

Varaa aika

Online ajanvaraus
    captcha
    (Kirjoita viereiset kirjaimet)